Hjem> Nyheder> Den selvrensende funktion af fuldautomatiske filtre

Den selvrensende funktion af fuldautomatiske filtre

June 14, 2024
Det fuldautomatiske filter er en ny type vandbehandlingsudstyr sammensat af en knoglemylonbørste og rustfrit stålkomponenter, der renser vandkvaliteten gennem filtrering af elementer. Dette udstyr har fordelene ved lavt rengøringsvandforbrug, lav rengøringstryk og praktisk udstyrsinstallation. Det har lav modstand, stor strømningshastighed, enkel drift og let vedligeholdelse. I henhold til forskellige brugerkrav er der to serier: manuel og automatisk, som er især egnede til vandkvalitetsbehandling i civile cirkulerende vandsystemer.
Den interne struktur af det selvrensende filter er sammensat af stålbørste i rustfrit stål (eller knoglemylonbørste), rustfrit stålfilterelement og transmissionskomponenter. Det rengøres og udskilles automatisk af transmissionsmotoren og den elektriske ventil. Betjeningstilstand er automatisk betjening (eller manuel betjening), og den har trykforskel eller tidsbestemt automatisk spildevandsudladningsfunktion.
Når vandet strømmer gennem filteret, opfanges mekaniske urenheder i vandet af filterelementet. Når de akkumulerede urenheder på overfladearealet af filterelementet øges til en vis grad, kan rengøring og spildevand udføres i henhold til den tidsbestemte metode eller trykforskellemetode. Hele rengørings- og spildevandsprocessen kræver ikke personaleoperation eller nedlukning, hvilket sikrer sikkerheden og pålideligheden af ​​vandudløbet i enhver situation.


Forholdsregler for brug af fuldautomatiske selvrensende filtre

1. Den maksimale temperatur, som de elektriske komponenter i værten kan modstå, når udstyret fungerer under et tryk på 1,0 eller 1,6 MPa,
2. Ved valg af udstyr skal der tages hensyn til konsistensen mellem vandvolumen og strømningshastigheden i parametertabellen;
3. Når du installerer udstyret, skal det installeres i en bypass -tilstand for at imødekomme udstyrets vedligeholdelsesbehov uden at stoppe maskinen.
Kontakt os

Author:

Mr. zerrutech

Phone/WhatsApp:

13621501563

Populære produkter
You may also like
Related Categories

Email til denne leverandør

Emne:
E-mail:
Besked:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontakt os

Author:

Mr. zerrutech

Phone/WhatsApp:

13621501563

Populære produkter
Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende